Stratégia

 

KELER KSZF Stratégiája

Stratégiai irányok, kitörési pontok

  • Ügyfélközpontúság
  • Versenyképesség
  • Megbízhatóság
  • Együttműködés
  • Innováció
Részletek

A KELER KSZF küldetése

A KELER KSZF, összhangban anyavállalatával a KELER-rel, versenyképes, a kereskedéshez utólagosan kapcsolódó szolgáltatásaival biztosítja a pénzügyi és az energiapiaci garantált ügyletek EMIR (European Market Infrastructure Regulation) előírásoknak megfelelő, stabil működését.


A KELER KSZF jövőképe

A KELER KSZF mint teljes körű szolgáltató, a stratégiai időtávon belül versenyképes, az üzleti lehetőségeket tudatosan kiaknázó, a környezeti változásokhoz rugalmasan alkalmazkodó, eredményesen működő pénzügyi- és energiapiaci infrastruktúrát jelent nem csak hazai, hanem regionális szinten is.


Stratégiai irányok, kitörési pontok

Ügyfélközpontúság: Ügyfeleinkkel közvetlen, proaktív kapcsolatban állunk, megértjük igényeiket, velük együtt gondolkozva biztosítjuk az optimális megoldásokat, ezáltal folyamatosan növeljük elégedettségüket.

Versenyképesség: Erősödő versenyhelyzetben hatékony, megbízható működés mellett, rugalmas és innovatív szolgáltatóként biztosítjuk magas szintű szolgáltatásainkat, miközben regionális szinten bővítjük ügyfeleink és tevékenységeink körét.

Megbízhatóság: Összhangban a külső szabályozásokkal, függetlenségünket fenntartva, szolgáltatásainkat magas szakmai színvonalon, semleges szereplőként nyújtjuk tőke- és energiapiaci ügyfeleinknek.

Együttműködés: A tulajdonosokkal, a szabályozó és felügyeleti hatóságokkal, valamint ügyfeleinkkel együttműködve segítjük egymás munkáját a közös célok elérése érdekében.

Innováció: Folyamatosan kutatjuk ügyfeleink változó igényeit és a kínálkozó piaci réseket, amelyek segítségével piaci pozíciónkat tovább tudjuk erősíteni, valamint új területekre tudunk belépni versenyképes szolgáltatásokkal.