Legyenek az Ön gyermekei a tőzsde hősei! - Tőzsdejáték középiskolásoknak

A Közép-európai Brókerképző Alapítvány - a Budapesti Értéktőzsdével és az Erste Befektetési Zrt.-vel együttműködésben - az idei tanévben is megrendezi értékpapír-piaci versenyét és tőzsdejátékát a középiskolás érdeklődők számára.

A nagy népszerűségnek örvendő, lassan 20 éves múltra visszatekintő esemény az ország legrégebb óta folyó pénzügyi témájú versenye, mely mögött a KELER KSZF is hosszú évek óta ott áll szakmai támogatóként.

A Tőzsdejáték célja, hogy a résztvevő diákok olyan képességekre és készségekre tegyen szert, melyek fejlesztik a pénzügyi tudatosságot és hozzájárulnak ahhoz, hogy a mai fiatalság a korábbi generációknál megfontoltabb és körültekintőbb legyen pénzügyeiben.

A versenyre 3 fős csapatokban lehet jelentkezni, a nevezés teljesen ingyenes!

A vetélkedő rövid leírása innen érhető el, míg a teljes szabályzat ide kattintva ismerhető meg.

A regisztráció határideje: 2018. november 7., szerda.
(Figyelem! A játékra kétszer szükséges regisztrálni: először a Tőzsdejáték weboldalán, utána pedig – azonos csapatnévvel! - az Erste Trader rendszerben.)

A verseny fődíja egy 100 órás tőzsdei szakvizsgára felkészítő tanfolyam, illetve brókeri gyakornoki munka a győztes csapat számára, de a résztvevőkre egyéb értékes nyeremények, tőzsdés jutalmak, okosórák, stb. is várnak.

A további részletekért kérjük, látogassanak el a www.kebaverseny.hu, illetve a www.facebook.com/kebaverseny oldalra.

Üdvözlettel:
KELER KSZF Zrt.